QB vinder weekendens Duo Cash Cup i Fortnite

Første Duo Cash Cup triumf i hus for QB

Søndag eftermiddag kastede vores unge Fortnite-spiller Marcus ’QB’ Johansen sig ud i endnu en omgang Duo Cash Cup i Fortnite.

QB gik til stålet med sin makker Frostfire Annie. Først gennem kvalifikationsrunden lørdag, hvor duoen sluttede på en #34 plads – nok til videre avancement. Og en QB der markerede sig med flest kills.

Søndag var duoen altså klar til at spille Cash Cup, og QB gentog den flotte statistik med flest kills af alle – og endte med 161 point, da de kommer ud af den sidste kamp. En #1 plads med hele 17 point ned til #2 pladsen.

QB og sin Duo-makker løber altså med førstepræmien på 2500$. Altså over 18.000,- DKK til deling.

Marcus ’QB’ Johansen: At vinde første turnering har været et mål i lang tid

"At vinde den første turnering betyder mega meget, da det har været et mål i lang tid nu. Da vi kommer ud af vores sidste kamp bliver jeg mega glad og lettet for at jeg endelig kan krydse det mål af, og nu få en masse nye mål" siger Marcus ’QB’ Johansen.

Marcus ’QB’ Johansen: Udvikling i samarbejde med kejseR

"Imens jeg har været i Tricked trøjen har jeg udviklet mig en hel del i samarbejde med kejseR (Niclas 'kejseR' Guldbæk, headcoach i Tricked Fortnite, red.). Jeg har opnået en masse mål, og det er jeg selvfølgelig meget glad for at kunne i samarbejde med Tricked."

Vil du blive dygtige til Fortnite ligesom QB? Læs mere om at gå til Fortnite i Tricked Esport Club her.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Written by

Markus Macholm Müller
Head of Communication
mmm@tricked.dk
Follow on Twitter
Copyright © Tricked.dk ApS - All rights reserved 2012-2022 - Support: support@tricked.dkTerms and conditions / Privacy policy / Cookies - CVR: 38716972
Rosenkæret 22A, st. - 2860 Søborg
Support
info@tricked.dk
91 11 11 11
Copyright © Tricked.dk ApS - All rights reserved 2012 - 2022
CVR: 38716972
Rosenkæret 22A, st. - 2860 Søborg