CS:GO Scouting Grounds afholdes d. 27 august 2022

Lørdag d. 27. august åbner vinduet til at blive en del af et af Tricked's Academy Teams i CS:GO.

Med andre ord en sjælden chance for at tage sit esport-talent til det næste niveau.

Til dagen har de CSGO-ansvarlige håndplukkket de dygtigste spillere og de spillere, som viser en eksemplarisk mentalitet og modenhed i træningen til daglig, fra Tricked Esport Club og fra Tricked skolerne.

En plads på Academy Team betyder bl.a.ugentlige træninger på Academy-holdet, deltagelser i LAN-events og mulighed for at blive taget op til PRO-holdet.

Se med LIVE: Vi streamer Scouting Grounds på vores twitch kanal fra kl. 13:00. Vores head of content og CS:GO-træner, Alex "Maestro" Sychou er dagens vært, og der vil være en masse gæster i studiet i løbet af dagen her: https://www.twitch.tv/trickedesport      

Direkte talentudvikling vil gøre det muligt at hente talenter internt, i fremtiden.  

Med Scouting Grounds kommer talentudviklingen i rampelyset, og på sigt kan man høste resultater af det hårde arbejde.

De rå talenter fra Tricked Esport Club og Tricked skolerne kan med hjælp fra det professionelle setup omkring dem blive klar til den professionelle scene.

Talentudviklingen er en stor del af det sportslige fokus i Tricked, udtaler sportsdirektør Niels ”rizc” Topp følgende:

"Sportsligt så er Scouting Grounds supervigtigt for Tricked som klub, ikke nok med at vi arbejder direkte med talentudvikling (noget som man i Danmark snakker om, men ikke rigtigt gør) - så får vi også muligheden for i fremtiden at hente spillere internt, i stedet for at gå på transfermarkedet.

For virkelig at kunne drage brug af dette har vi også investeret ekstra, og overhaulet hele vores Scouting Grounds setup samt akademihold - som nu tæller custom maps, LAN-event og 2 hold med hver sin træner samt overblik fra Head Coach, Winspai."    

Deltagelse i 2. og 1. division af Powerligaen

De sportslige ambitioner for academy holdene er høje, men realistiske.

Performance manager, Asger Ravn Nissen, udtaler følgende:

”Med Scouting Grounds giver vi muligheden til vores ekstra dedikerede og dygtige talenter fra Tricked Esport Club og skoler med esport-undervisning for at få muligheden for at tage skridtet videre i deres udvikling.

De der både viser det rigtige niveau in-game og den rette indstilling rundt om spillet bliver tilbudt en plads på et af vores 2 akademihold.

Målet for disse hold er på sigt at deltage i 2. og 1. division af Powerligaen. Dette koblet med vores professionelle hold i Powerligaen får man som spiller dermed muligheden for at gå hele vejen fra breddespiller til semi-pro / pro spiller i Tricked, hvor vi hele vejen kan sørge for at hjælpe dem i den rigtige retning - både som spillere og som hele mennesker.”

Om Scouting Grounds

Hvis man udmærker sig niveaumæssigt på Talenthold og skolehold og efterlever de rette værdier/parametre, kan man blive indstillet af træneren - og derigennem få tilbuddet om at komme med til Scouting Grounds.

Her vil vores trænere fra Academy Teams og U-hold vurderer spillerne gennem en række in-game spilsituationer.  Til Scouting Grounds vægtes evnerne foran skærmen, tidligere præstationer i kamp og til træning, sammen med de menneskelige aspekter.  De mest egnede får tilbudt en talentkontrakt på et af vores Academy Teams.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Written by

Alex Sychou
Head of Content
als@tricked.dk
Follow on Twitter
Copyright © Tricked.dk ApS - All rights reserved 2012-2022 - Support: support@tricked.dkTerms and conditions / Privacy policy / Cookies - CVR: 38716972
Rosenkæret 22A, st. - 2860 Søborg
Support
info@tricked.dk
91 11 11 11
Copyright © Tricked.dk ApS - All rights reserved 2012 - 2022
CVR: 38716972
Rosenkæret 22A, st. - 2860 Søborg