Tricked klar til Closed Qualifier til ESL Challenger Rotterdam 2022 i CSGO

13. september 2022

Første stik taget på rejsen til Rotterdam.

Nu venter det næste.

Sigtekornet er indstillet: ESL Challenger Rotterdam 2022.

En prestigefuld CSGO turnering med 100.000$ i samlet præmiepulje. Og hold fra den globale elite i CSGO.

Nu er første stik taget for Lucky, Iceberg, kwezz, PR1mE og kiR.

Seks sejre ud af seks i den åbne kvalifikation og top-placeringen blandt 32 hold, der alle kæmpede om samme mål: 4 pladser til videre avancement.

Nu står næste og sidste udfordring for døren: Den lukkede kvalifikation, som er adgangsgivende for vinderen, til den endelige turnering: ESL Challenger i Rotterdam til oktober.

Til weekendens Closed Qualifier skal CSGO holdet kæmpe mod en pulje af modstandere med forZe, Entropiq, Sprout, EternalFire, 1WIN, fnatic Rising og Iron Branch. Kun et hold går videre til ESL Challenger Rotterdam 2022.

Closed Qualifier løber af stablen 16.-18. september. Læs mere om kvalifikationen her.

Niels ‘rizc’ Topp, sportsdirektør i Tricked Esport: Højt niveau hele vejen igennem kvalifikation

“Når man er et hold på vores niveau er det super vigtigt at ens consistency og bundniveau er stærkt, og dette kommer især til udtryk, når man spiller Open Qualifiers, som kan være et absolut helvede for alle hold, ligegyldigt hvor store de er. Bare se på RMR-turneringerne forinden, hvor selv Astralis strugglede.” siger Niels 'rizc' Topp, sportsdirektør i Tricked Esport.

“I denne turnering formåede vi dog at holde højt niveau hele vejen igennem, også mod stærke modstandere som HAVU og RMR-kvalificerede hold som Monte - og det var vores gode gennemsnitlige niveau, og det faktum at ingen individuelt faldt igennem, der gjorde at vi står med en ben i Closed Qualifier id ag. Jeg mener personligt at vores bootcamp, som vi havde lige inden denne Open Qualifier er en af grundene til den gode stime, og dette gode resultat.”

Niels ‘rizc’ Topp: En god test om vi er klar til at spille top20 i verden

“Kampene i Closed Qualifier er et helt andet bæst end i den åbne. Her er det stærke, taktiske modstandere og BO3 kampe, hvor den åbne var ukendte (men individuelt rigtig gode) modstandere uden den store taktik, også BO1 kampe.”

“Vi er dog et hold der er bygget til at spille imod, og generelt spiller bedre imod strukturerede modstandere, og hold der på papiret er bedre end os, så udfordringen bliver modtaget med kyshånd. Det er også en god test til at se om vi er klar til at spille top20 i verden Counter-Strike, eller om vi ikke helt er der endnu med vores nuværende lineup. Vigtigst af alt er erfaringen, men en tur til Rotterdam siger vi ikke nej til!” slutter Niels 'rizc' Topp, sportsdirektør i Tricked Esport.

Læs mere om tilgangen af den nye spiller Philip 'Lucky' Ewald til CSGO holdet her.

Vil du blive ligeså dygtig som Lucky, PR1mE og vores professionelle spillere? Læs mere om Trickeds fritids-undervisning i esport og CSGO for børn og unge (Tricked Esport Club) her.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Written by

Markus Macholm Müller
Head of Communication
mmm@tricked.dk
Follow on Twitter
Copyright © Tricked.dk ApS - All rights reserved 2012-2022 - Support: support@tricked.dkTerms and conditions / Privacy policy / Cookies - CVR: 38716972
Rosenkæret 22A, st. - 2860 Søborg
Support
info@tricked.dk
91 11 11 11
Copyright © Tricked.dk ApS - All rights reserved 2012 - 2022
CVR: 38716972
Rosenkæret 22A, st. - 2860 Søborg