Efter Scouting Grounds: 10 stortalenter valgt til Tricked Future og Tricked Junior i CSGO

Velkommen til nye vaskebjørne i Trickeds talentafdeling

Lørdag d. 27. august var Tricked's esportcenter i Søborg endnu engang proppet med talentfulde esport-atleter, da vi afholdt Scouting Grounds i CSGO.

Her dystede over 20 højt dedikerede og dygtigste CSGO spillere - inviteret fra både Tricked-skoler og vores unge ekspert-hold i Tricked Esport Club - om at vinde en plads på de to talenthold i Tricked CSGO: Tricked Future og Tricked Junior.

På talentholdende får spillerne flere ugentlige træninger med professionelle trænere, performance-workshops, deltagelser på lan og deltagelse i officielle turneringer i Tricked-trøjen.

Nyt setup i akademi-afdelingen

Eventet markerer også spændende forandringer i CSGO akademi-afdelingen, hvor der tidligere var tre talenthold: Academy, U19 og U16.

Fremover vil der være to hold: hhv. Tricked Future, som erstatter Academy, og Tricked Junior, som erstatter U19 og U16.

Niels ’rizc’ Topp: Fokus på at vælge de rigtige spillere

"Vi har fra klubbens side brugt rigtig meget energi på at revampe vores akademi-afdeling, især med fokus på at vælge de rigtige spillere,og møde dem i virkeligheden, inden de får muligheden for at være en del af vores akademi-hold. Nu med et veloverstået "Scouting Grounds" event, med masser af glade og håbefulde spillere (og forældre), så er det med stor fornøjelse at vi har fået skabt 2 super dygtige lineups til Tricked Future og Tricked Junior” siger Niels ’rizc’ Topp, sportsdirektør i Tricked Esport.

Niels ’rizc’ Topp: Glæder os til at se spillernes udvikling

"Vi glæder os meget til at se hvordan de to nye hold kommer til at perfome på LAN og online i de ligaer, vi er en del af. Mest af alt glæder vi os til at se spillernes udvikling, og især udviklingen af selve akademiet og vores renommé i scenen”.

Niels ’rizc’ Topp: Oprykninger og NPF-præstationer

“Det kortsigtede, sportslige mål for Tricked Future er at opnå oprykning fra 3.division til 2. division samt, at gøre god figur i NPF's main-turnering. For Junior er målet at spille sig ind i 3. division og suge læring til sig, og derudover markere sig i toppen af NPF's academy-turnering."

"På den lange bane kigger vi på personlig og taktisk udvikling, men forholder os stadig realistiske til at der kommer til at være halvårlige udskiftninger på akademiet, så hovedmålet er at hele projektet udvikler sig. Og over de næste 2-3 år kan være med til at udvikle en eller flere spillere til vores Pro-hold.” slutter Niels ’rizc’ Topp, sportsdirektør i Tricked Esport.

Læs mere om CSGO-undervisningen i Tricked Esport Club her

Tricked Future

Silas ‘Cirgo’ Hansen

Emil ‘MolO11’ Wurtz

Julius ‘Ashawn2k’ Møller

Luca ‘Z1nozz’ Jensen

Alexander ‘Pepemeister’ Møller

Coach: Matthias ‘Grunk’ Simonsen

Tricked Junior

Marcus ‘FadeZ’ Dahl

Gustav ‘Guobras’ Rasmussen

Rasmus ‘V1king’ Stege

Lucas ‘OptiLuke’ Agerskov

Sebastian ‘Z_nan’ Voss

Coach: Mirzet ‘Mirza’ Mesanovic

Om Scouting Grounds

Hvis man udmærker sig niveaumæssigt i Tricked Esport Club og på Tricked-skolehold, og efterlever de rette værdier/parametre, kan man blive indstillet af træneren - og derigennem få tilbuddet om at komme med til Scouting Grounds.

Her vil vores trænere fra akademi-holdende vurderer spillerne gennem en række in-game spilsituationer. Til Scouting Grounds vægtes evnerne foran skærmen, tidligere præstationer i kamp og til træning, sammen med de menneskelige aspekter.  De mest egnede får tilbudt en talentkontrakt på et af Tricked's akademi-hold.

Læs mere om fritids-undervisning i Tricked Esport Club for børn og unge i spil som CSGO, Fortnite og mange flere spiltitler

Læs mere om alle skolerne rundt omkring i Danmark, hvor du kan få esport på skoleskemaet med Tricked

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Written by

Markus Macholm Müller
Head of Communication
mmm@tricked.dk
Follow on Twitter
Copyright © Tricked.dk ApS - All rights reserved 2012-2022 - Support: support@tricked.dkTerms and conditions / Privacy policy / Cookies - CVR: 38716972
Rosenkæret 22A, st. - 2860 Søborg
Support
info@tricked.dk
91 11 11 11
Copyright © Tricked.dk ApS - All rights reserved 2012 - 2022
CVR: 38716972
Rosenkæret 22A, st. - 2860 Søborg